[MediaWiki-l] bestand uit bestandslijst verwijderen

Daniel Renfro drenfro at vistaprint.com
Tue Nov 11 14:30:57 UTC 2014


Hallo Tom ,

Gelieve te excuseren mijn Nederlands , ik ben met behulp van Google Translate om je te schrijven .

Als je naar de File : pagina voor het beeld dat je hebt geupload , zou er een link ( in de buurt van de bodem , naast de thumbnails ) voor zijn " alles te wissen. " Als u voldoende rechten hebt , kunt u de oude revisies van het beeld te wissen . Er zijn een aantal andere aanwijzingen vond ik op deze pagina: https://www.mediawiki.org/wiki/Manual:Image_administration#Deletion_of_images - kan het wel of niet helpen .

Hoop dat dit helpt ,
--Daniel   (Gebruiker : DanielRenfro)-----Original Message-----
From: mediawiki-l-bounces at lists.wikimedia.org [mailto:mediawiki-l-bounces at lists.wikimedia.org] On Behalf Of Tom Wesselius
Sent: Tuesday, November 11, 2014 5:24 AM
To: 'mediawiki-l at lists.wikimedia.org'
Subject: [MediaWiki-l] bestand uit bestandslijst verwijderen

Hallo Wikimedia,

Ik ben begonnen met het opzetten van wiki pagina voor het bedrijf waarvoor ik werk, ik kom er alleen niet uit hoe ik een bestand uit mijn bestandslijst (zelf geupload) weer kan verwijderen.
Zouden jullie mij hier verder mee kunnen helpen??

Met vriendelijke groet,

Tom Wesselius
[Brengt de zaak verder]

,
www.dehoogewaerder.nl<http://dehoogewaerder.nl>

[Ter info...] Onze Corporate Finance divisie heeft een nieuwe website gelanceerd 'Bedrijfsfinanciering op maat'<http://dehoogewaerder.nl/ldsq> met alles over alternatieve financieringsmogelijkheden voor het MKB!

Disclaimer
"De informatie verzonden met dit bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekken van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Het is mogelijk dat tijdens het transport van dit bericht fouten zijn ontstaan zodat het bericht onjuist is overgekomen. Hiervoor kunnen wij geen aansprakelijkheid erkennen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of volledigheid contact met ons op te nemen.
Op dit e-mail bericht inclusief de bijlage is geen accountantscontrole toegepast.
_______________________________________________
MediaWiki-l mailing list
To unsubscribe, go to:
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/mediawiki-l


More information about the MediaWiki-l mailing list