Wikimedia Suomen postituslista

Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai kehitysehdotuksia postituslistalle, ota yhteyttä osoitteeseen info a t wikimedia.fi.

Listan tiedot

Wikimedia Suomen postituslista on tarkoitettu tiedotteiden jakamiseen. Liittymällä listalle saat tiedotteita muun muassa tulevista tapahtumista.

Postituslistalle liittyminen

Voit liittyä listalle täyttämällä alapuolella näkyvän lomakkeen. Sinulle lähetetään vahvistusviesti sähköpostitse.

Sähköpostiosoitteesi:  

Nimesi tai nimimerkkisi (vapaaehtoinen):  

Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi.

Salasana:  

Salasana uudelleen:  

Asetusten muuttaminen tai listalta poistuminen

Jos haluat muuttaa postituslistan asetuksia (kuten viestien kielto) tai poistua kokonaan listalta, kirjaudu sähköpostiosoitteellasi alle.

Sinua pyydetään antamaan salasana postituslistalle. Jos et muista sitä, voit pyytää salasanan muistutuksen.

Sähköpostiosoite:

Ylläpitäjät

Postituslistan ylläpitäjät tavoittaa osoitteesta info a t wikimedia.fi.