Wikilabskultur -- mailing list for coordinating the Danish "Wiki Labs Kultur"-initiative

 

Om Wikilabskultur

Wiki Labs Kultur er et månedligt arrangement arrangeret af Wikimedia Danmark og en række danske kulturinstitutioner. Initiativet startede som et samarbejde mellem Wikimedia Danmark og Statens Museum for Kunst i 2015 (dengang kaldet »Wiki Labs Kunst«), men senere kom andre organisationer til, herunder Statens Værksteder for Kunst, Den Hirschsprungske Samling, Det Danske Filminstitut, AU Library Emdrup og Stadsarkivet, og navnet blev ændret til »Wiki Labs Kultur«.

Hver måned mødes alle der er interesserede hos et af værtsorganisationerne i et par timer for at forbedre Wikipedia og de andre Wikimedia-projekters dækning af kulturstof. Det kan f.eks. være ved at skrive artikler om kulturpersonligheder (malere, filmskabere etc.), deres værker og arbejdsteknikker, eller kulturhistorie generelt. Wiki Labs Kultur hjælper også værtsinstitutionerne med at gøre deres samlinger tilgængelige på Wikimedia Commons.

Mailing-listen tjener hovedsageligt 2 formål: facilitering af tilmelding til arrangementerne og uformel samtale om initiativet for deltagere der ikke bruger Facebook.

Alle e-mails som er sendt til denne liste kan findes i Wikilabskultur Arkivet.

Sådan bruges mailinglisten Wikilabskultur
E-mail til alle på listen sendes til wikilabskultur@lists.wikimedia.org.

Du kan tilmelde dig listen eller ændre indstillingerne for dit medlemsskab nedenfor:

Tilmelding til Wikilabskultur

Du kan tilmelde dig Wikilabskultur ved at udfylde skemaet herunder. Du vil modtage en e-mail der beder dig bekræfte tilmeldingen, så andre ikke kan tilmelde dig listen uden dit samtykke. Dette er en skjult liste, hvilket betyder at medlemslisten kun er tilgængelig for listeadministrator.

  Din email-adresse:  
  Navn (valgfrit):  
  Du kan skrive en Adgangskode i følgende felter. Dette er kun en simpel beskyttelse, men forhindrer at andre får adgang til dine indstillinger. Brug ikke en værdifuld Adgangskode, for din adgangskode kan blive sendt til dig i klartekst via E-mail.

  Hvis du ikke skriver en Adgangskode, vil du automatisk få tildelt en Adgangskode. Den vil blive sendt til dig, så snart du har bekræftet din tilmelding. Du kan senere bede om at få din adgangskode tilsendt, eller du kan ændre den.
  Ønsket Adgangskode:  
  Ønsket Adgangskode en gang til:  
  Vælg sprog for meddelelser:  
  Vil du benytte sammendrag-modus (en samlet daglig email)? Nej Ja
Medlemmer af Wikilabskultur
(Medlemslisten er kun tilgængelig for listens administrator.)

Indtast administratoradresse og adgangskode for at se listen over medlemmer:

Administratoradresse: Adgangskode:   

Skriv din e-mailadresse her for at ændre dine personlige indstillinger for listen (f.eks. leveringsmodus, få tilsendt/ændre adgangskode, eller framelde dig listen Wikilabskultur).

Hvis du efterlader feltet tomt, vil du blive bedt om din e-mailadresse


E-mailisten Wikilabskultur administreres af wikilabskultur-owner at lists.wikimedia.org
Administrativ side for Wikilabskultur (kræver login)
Liste over alle maillister på lists.wikimedia.org

Delivered by Mailman
version 2.1.29
Programmeret i Python GNU's Not Unix Debian Powered